Amaç

 Üretim ve planlama konularında çalışanların maliyet hesaplama teknikleri, maliyet  girdileri, direkt ve endirekt giderlerin değerlendirilmesi gibi konularda  bilgilendirmeyi amaçlar

 İçerik

·         Bir İşletme için maliyet hesapları neden gereklidir?

·         Gider-Maliyet kavramları

·         Gider türleri

·         İşçilik giderleri ve genel üretim giderleri

·         Amortismanlar

·         Maliyet değerlerinin bütçelerde kullanımı

·         Uygulamalı örnekler

·         Maliyet düşürme kar artırma önerileri

 Hedef Kitle

 Muhasebe, finans, üretim ve maliyet, bütçeleme alanlarında çalışanlar

 Dil

 -

 Süre

1  Gün

 Ön koşul

 -

 Alternatif Tarihler

 -

 Katılımcı Sayısı

 Minimum 12  kişi,  Maksimum 16 kişi

 Yöntem

 Anlatım, tartışma, örnek olay, yaşayarak öğrenme

 GF Materyali

 Sınıf eğitimleri için,

1.       Eğitimin görsel olarak takip edilebilmesi için slaytlar hazırlanması

2.       Eğitimden sonra gerektiğinde faydalanmak için, eğitimde aktarılan ancak slaytlarda olmayan bilgilerin yer aldığı “kaynak kitapçık”’ın paylaşılması

3.       Eğitime katılanların gelişimini belirlemek için yapılan ön test ve son test

 Takip/Değerlendirme

 Tepki (memnuniyet) değerlendirmesi

 Öğrenmenin ölçülmesi (ön test, son test)

 Sonuçların değerlendirmesi

 6 aylık ve 1 yıllık periyotlar ile eğitime katılanların testler ile takibi

 İlgili Bağlantı

 http://www.entekteknikegitim.com.tr